EN HASHIM BIN ZAINAL

PENGETUA SMK TAMAN MEGAH RIA

OWA KPM

Program Pengantarabangsaan dengan sekolah Fukuyama High School.

Seramai 100 orang pelajar dari Fukuyama Hig School mengadakan lawatan di samping wakil sekolah masing-masing menanda tangani memorandum persefahaman bagi mengeratkan hubungan 2 hala antara sekolah.

Pelbagai aktiviti yang disediakan bagi menyambut kedatangan mereka antaranya persembahan tarian zapin, tarian singa, permainan tradisional, pameran sejarah Malaysia dan sebagainya. Mereka juga tidak ketinggalan memberikan persembahan tarian mereka yang sangat unik.

Penafian: Kerajaan Malaysia dan Kementerian Pelajaran Malaysia tidak bertanggungjawab terhadap kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh pengggunaan mana-mana maklumat daripada laman web ini
Paparan Terbaik: Laman Web ini sesuai dipapar menggunakan pelayar internet Internet Explorer 8 dan keatas, mozilla firefox dan google chroome dengan resolusi 1280X768 dan keatas
Copyright © 2015. All Rights Reserved.